2021-02-07 07:58:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Érzelmi életében nagy változásokat él át

Napi horoszkóp február 7-re 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Most érzi csak igazán, hogy szüksége van a meghittségre és a bizalmas együttlétre. Ha van partnere, akkor érzelmei viszonzásra találnak, ha egyedülálló, akkor kicsit elhagyatott lehet, és ez arra sarkalja, hogy nyisson mások felé.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Jó meglátásai lehetnek, de ahogy előadja ezeket, azzal igencsak megosztja az embereket maga körül. A vita hevessége talán ma jut forrpontjára. A társát illetően próbáljon meg kompromisszumot kicsikarni, nehogy elmérgesedjen a helyzet.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egyik barátja be akarja avatni önt a titkaiba. Sűrűn telefonál, jelentkezik, ám önnek most nincs kedve a vele való lelkizéshez. Mondja meg őszintén, amit gondol!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A munkahelyváltásról eshet szó ön és a társa között a mai napon valamilyen formában. Akár ön, akár a kedvese nézeget másfelé, nagyon alaposan fontolják meg a dolgot. Nem csak a pénz az egyetlen szempont!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzelmi életében nagy változásokat él át, ami komoly válságot okozhat párkapcsolatában. Hajlamos lehet minden tévedést a társára hárítani, pedig sok mindenről ön is tehet. Kezdeményezzen beszélgetést, de próbálja meg uralni a helyzetet, és ne hagyja, hogy elragadják az indulatok!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Válaszút elé kerülhet: egy fontos döntést kell meghoznia, de még nincs tisztában a valós feltételekkel. Jobb most várni egy kicsit. Ha azonban erre nincs idő, akkor tegye azt, amit a szíve diktál.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mindenkinek jóleshet egy kis kényeztetés. A bolygók hatására ön ma igen nagylelkű lehet mind a környezetével, mind önmagával szemben. Ám, ha túlzásba viszi, gyomorrontás lehet a vége.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma ha lehet, minél több időt szánjon magára, a lelki töltekezésre. Teljesen rendben van, ha néha egy kis időt szeretne egyedül lenni, és ön az a típus, aki az alvásból, a meditációból merít erőt, ha családban él, akkor is legyen egy kis zug, ahová visszahúzódhat.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma nagyon szórakozott lehet, és koncentráló képessége gyengébb a megszokottnál. Jegyezze fel teendőit, vigyen magával lakáskulcsot. Feledékenysége mellett még az is megeshet, hogy nagyon leköti egy ötlet, amelyről később kiderül, hogy teljesen hasznavehetetlen.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Nehéz ma önnel zöld ágra vergődni. Makacsságával többet árthat magának, mintha legalább átmenetileg, vagy látszólagosan engedékenynek mutatkozik. Egy fontos ügyben csak együtt érhetnek el sikert a párjával.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Elkeserítik az állandó viták, amelyeket mostanában a párjával folytat. Persze egyik veszekedés sem komoly, de a hangulatát rendre elrontják ezek a szópárbajok. Törekedjen a békére, legyen kedvesebb a szokásosnál, hátha ezzel a párját is jobb belátásra bírja!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Nyilas jegyén halad keresztül. Szívesen ismerkedik másokkal, akár a közösségi oldalakon is, most nyitottabb és érdeklődőbb a szokásosnál. Az új ismeretségek egyikéből komoly barátság vagy szerelem is lehet a későbbiekben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: